Simulations

Corner8 Advies faciliteert simulatie games ontworpen door Celemi™ . Een business simulatie game is een realistische en boeiende leerervaring. Een leerproces is het meest effectief gebleken wanneer mensen worden gemotiveerd, gestimuleerd en plezier maken. Celemi simulation games maken een leerproces spontaan, waardoor mensen leren zonder dat ze dat merken! Corner8 Advies biedt onderstaande simulatie games aan.

Celemi

Celemi Decision Base

De Celemi Decision Base™ simulatie geeft medewerkers inzicht in hoe en waarom hun beslissingen de gehele organisatie beïnvloeden. In deze simulatie concurreren 4-6 kapitaalintensieve bedrijven met elkaar in een sterk concurrerende en snel veranderende markt. Deelnemers nemen de rol aan van het management team, bestaande uit financiën, productie, marketing en corporate intelligence. De uitdaging van ieder team is om de juiste investeringen te doen, op het juiste moment om daarmee het vereiste rendement te behalen.

Lees verder >

Celemi Tango

De Celemi Tango™ simulatie is erop gericht uw menselijk kapitaal optimaal te leren managen. Ofwel; hoe kunt u succes behalen met uw mensen? Wanneer uw organisatie kennis en expertise verkoopt, dan zijn uw mensen uw meest waardevolle bezit. Het aantrekken, behouden en het laten doorontwikkelen van de juiste mensen in een snel bewegende markt is uw uitdaging. U wilt het beste uit uw medewerkers halen en ervoor zorgen dat u een aantrekkelijke werkgever bent en blijft. Om succesvol te zijn en te blijven zal u uw medewerkers mee moeten nemen in uw groeistrategie om uw vermogen te behouden en winstgevende klanten te verwerven.

Lees verder >

Celemi Apples & Oranges

De Celemi Apples & Oranges™ simulatie brengt de jaarrekening tot leven door een eenvoudig visueel hands-on model van een bedrijf. De deelnemers vormen het nieuwe managementteam van A&O Inc, een gevestigd bedrijf dat wordt geconfronteerd met een aantal moeilijke uitdagingen. Tijdens de simulatie volgt het team A&O Inc van middelmatig tot uitmuntend presterend bedrijf. Dit gebeurt via een reeks oefeningen die speciaal ontwikkeld zijn om het fundament van alle business binnen een productiebedrijf bloot te leggen.

Lees verder >

Performance

De Celemi Performance™ simulatie zorgt voor een flinke dosis strategische hersengymnastiek voor u en uw collega’s. In moeilijke tijden hebben mensen de neiging om geen mogelijkheden meer te zien. Juist dan is het van belang dat mensen constructief kunnen denken en slagvaardig kunnen optreden. Dergelijke situaties zijn voor u als manager een serieuze uitdaging. U leert tijdens deze simulatie game hoe u uw mensen kunt stimuleren om los te breken van denken in beperkingen en kansen te blijven zien.

Lees verder >

Celemi Medici Game

De Celemi Medici Game™simulatie is gericht op het creëren van innovatie en het bevorderen van creativiteit. Innovatie is voor organisaties een van de belangrijkste criteria voor succes. Daarbij kunnen bedrijven die nieuwe ideeën genereren de felle concurrentie beter aan. In organisaties waar samenwerking een vast onderdeel is van de bedrijfscultuur, worden over het algemeen sterkere ideeën gegenereerd. Wanneer mensen worden gestimuleerd om buiten hun eigen expertisegebied te treden, om te leren van en te werken met mensen uit andere disciplines, hebben ze veel meer kans om écht creatief te zijn.

Lees verder >